HOT speelt een klassieker, een komedie, in een nieuw jasje!

Gepubliceerd op 10 april 2024 om 19:09

HOT speelt binnenkort een prachtige komedie naar De Revisor van Gogol. Een klassieker die nog steeds wereldwijd wordt opgevoerd. Gogol was een Russische schrijver van Oekraïense oorsprong.

Wat hebben we genoten afgelopen zondag! De Première was een groot succes, de zaal was mooi gevuld en we kregen veel complimenten na afloop. Was je afgelopen zondag niet in de gelegenheid om bij de première te zijn, wees dan niet getreurd, want we spelen nog 2 keer. Aanstaande zondag om 14.00 uur en zaterdag 11 mei om 20.00 uur in De Pit in Overloon. Kaartjes kan je nog steeds reserveren via info@hetoverloonstoneel.nl of aan de kassa.

Warboel in Huize Bardoel of Niets is wat het lijkt" is zoals gezegd, gebaseerd op de wereldberoemde komedie "De Revisor" uit 1834 van de Russische schrijver Nicolaj Gogol. In deze versie zijn scènes, teksten en rollen dus grondig bewerkt, 'op het lijf geschreven' van de spelers en het verhaal is gesitueerd in het hier en nu in een Brabants dorp. "Een burgemeester en de notabelen van het dorp die een nietsnutje van ambtenaar per abuis aanzien voor een hoge regeringsambtenaar, hem uitgebreid in de watten leggen en uiteindelijk van een koude kermis thuiskomen, ja dat is een verhaal van alle tijden, dus ook van de onze." Voor onze spelers is het een uitdaging om een goede komedie te spelen, maar wij houden wel van een uitdaging. Het is een cadeautje om wekelijks weer op de planken te staan en straks u te trakteren op een mooie en gezellig uitvoering in De Pit.

U bent van harte uitgenodigd

Speeldata 14 april 20.00 uur; 21 april 15.00 uur; 11 mei 20.00 uur.
Locatie Gemeenschapshuis de Pit Overloon.
Kaartverkoop: info@hetoverloonstoneel.nl of aan de kassa

 

website van Het Overloons Toneel www.hetoverloonstoneel.nl of op facebook.com/HetOverloonsToneel