Automobiliste aan de kant gezet door nepagent politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op 15 december 2017 om 15:45

de politie is opzoek naar getuige of mensen waarbij het zelfde is gebeurd. Heeft u iets gehoord of gezien?

Sambeek - Maasstraat:

Nepagent - Wij hebben een melding gekregen dat er op woensdag 13 december 2017, omstreeks 18.45 uur, een man staande is gehouden door een politieagent. Staande houding gebeurde met een onopvallend voertuig, vermoedelijk een Volkswagen Golf. Dit voertuig had ook een LED-balk met daarop de tekst: "Stop politie". Bestuurder kreeg te horen dat hij het politievoertuig zou hebben afgesneden.Hiervoor kreeg hij een waarschuwing maar moest wel 20,- euro betalen. Nadat de bestuurder dit betaald had kreeg hij geen bon of kwitantie mee.

Ondanks dat de boetes vaak duur zijn blijven onze waarschuwingen gewoon gratis! Als u wel een bekeuring krijgt gaat dit in basis via het CJIB of er moet een uitzonderlijke situatie zijn. Als u wel direct een boete moet betalen krijgt u ALTIJD(!) een kwitantie/bonnetje hiervan mee. Zie de link hieronder voor meer informatie.

Wij zijn opzoek naar getuige of mensen waarbij het zelfde is gebeurd. Heeft u iets gehoord of gezien? Bel dan 0900-8844.
Kenmerk: 2017255597

https://www.politie.nl/themas/bekeuring-of-boete.html…

Houdt u zich niet aan de regels? Dan kunt u een bekeuring krijgen. Bijvoorbeeld omdat u te hard rijdt, uw gordel of helm niet draagt of u zonder licht fietst. U brengt dan uzelf of anderen in gevaa...