geslaagde Kindermarkt

Gepubliceerd op 9 december 2017 om 08:20

Op zondag 5 november 2017 werd weer de jaarlijkse kindermarkt georganiseerd.Met onze trouwe vrijwilligers hebben we er een mooie dag van gemaakt. Binnen hing er een fijne, rustige en gezellige sfeer en dat kwam de verkopers maar ook de kopers ten goede.Er werd weer flink gekocht en verkocht.

Als je als verkoper na afloop kleding, schoenen, speelgoed en boeken wilde doneren, dan kon je dat dit jaar ook weer. Daar zijn weer veel kinderen in en om Overloon blij meegemaakt.  Ook de vrijwilligers die regelmatig een kinder bingo draaien op het AZC zijn goed bedeeld met knutselspullen, spellen, puzzels, poppen, autootjes e.d. De wat grotere spullen hebben we naar Stichting Actief gebracht en de boeken/dvd’s hebben we kunnen doneren aan enkele goede boek initiatieven.Ons goede doel schoenmaatjes van Edukans heeft ons 40 versierde en gevulde schoenendozen opgeleverd.  Deze konden dit jaar op woensdag 22 november ingeleverd worden bij Autobedrijf Kusters. Een dag later zijn ze ingeleverd  in Horst op het inzamelpunt en terzijner tijd gaan ze op transport naar Ghana, Irak, Albanië, Sri Lanka en Moldavië. De kosten voor dit transport zijn betaald uit de opbrensten van de Kindermarkt.Het resterende bedrag uit de opbrengsten is net als voorgaande jaren overgemaakt naar Edukans en wordt gebruikt voor projekten die te maken hebben met onderwijs.Edukans is werkzaam in 26 landen in Latijns-Amerika, Azië en Afrika. 

Wij willen kopers en verkopers, deelnemers, bezoekers, vrijwilligers en sponsoren die ons ondersteund hebben bedanken voor hun bijdrage en/of inzet.Graag zien we jullie volgend jaar terug op de Kindermarkt, deze zal worden gehouden op zondag 4 november 2018.

Namens Kindermarkt Overloon,

Conny van Mil, Gertie Hendriks, Manuela Smits en Jolanda van der Veen (schoenmaatjesoverloon@gmail.com)

 

Kindermarkt & Schoenmaatjes Overloon  www.facebook.com/Kindermarkt-Schoenmaatjes-Overloon