Sinterklaas intocht 2017

Gepubliceerd op 27 oktober 2017 om 13:16

Sinterklaas brengt een bezoek aan Overloon.wel op zondag 19 november

De landelijke intocht van Sinterklaas is dit jaar op zaterdag 18 november 2017 en dat zal zijn in Nederland in de stad Dokkum. Een stad in Friesland. Sinterklaas zal verwelkomd worden door burgemeester Marga Waanders.
Marga is blij en ook wel trots dat Sinterklaas dit jaar voor Dokkum kiest. "Fantastisch goed nieuws voor Dokkum en de provincie Friesland, we gaan Sinterklaas heel hartelijk welkom heten!."
De intocht van Sinterklaas in Nederland zal landelijk worden uitgezonden op de televisie.

Sinterklaas intocht
Sinterklaas brengt ook een bezoek aan Overloon.wel op zondag 19 november Om 14:30 start de intocht. Aansluitend zal de Sint een bezoek brengen aan de Pit in Overloon, (14 oktoberplein 2, 5825CC Overloon) waarbij de kinderen natuurlijk de gelegenheid krijgen om Sinterklaas een handje aan Sinterklaas te geven.
In de Pit zal van alles gebeuren waarbij de Pieten de kinderen zullen vermaken.meer info op https://www.facebook.com/SinterklaasComiteOverloon/

brievenbus van de Sint  hangt er weer

kluspiet heeft de brievenbus voor de brieven van Sint weer opgehangen in Overloon Zwarte Piet vraagt om niet te vergeten je naam te vermelden Sinterklaas ontvangt ook graag post en dat kan in de brievenbus die naast de Brievenbus van PostNL  hangt in het centrum van ons dorp (LANGS DE PLUS ) Schrijf jij ook iets leuks? of een mooie tekeningen dat mag natuurlijk ook 

fotonr-1.jpg

Stichting Sinterklaas Comité Overloon is op zoek naar een jong en enthousiast persoon die het team wil komen versterken.Ons comitélid, die de kleding beheerd en verzorgd, gaat er helaas mee stoppen!Ben je creatief, ruimdenkend, en vind je het leuk iets te betekenen voor de jeugd in Overloon in de vorm van onze kleding te verzorgen? dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

fotonr3-115-2.jpg