SSS’18 en EVVC delen de punten

Gepubliceerd op 18 oktober 2017 om 19:17

In een wedstrijd waarin SSS’18 aanvankelijk domineerde, was het EVVC dat aan het slot van de wedstrijd de meeste aanspraak maakte op de overwinning. De 1-1 stand was daarmee een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen, al zal bij de geelzwarten uit Overloon de puntendeling wat zuur smaken

SSS’18 kwam sterk uit de startblokken en dat leverde met name voor spits Koen Verlinden een aantal riante kansen op. De Vinkelnaren konden daar aanvankelijk niet veel tegenoverstellen en probeerden frequent met lange ballen de behendige Gerwin van de Boom in stelling te brengen, die echter goed werd gepareerd door de Overloonse back, Ken Wijenberg. In de tweede helft werd bij SSS’18 spits Bas Joosten ingebracht die in de 55e minuut kon aanleggen voor een penalty, nadat middenvelder Koen Voesten was neergegaan over een uitgestoken been. De 1-0 was echter geen teken voor de Overloners om extra gas te geven, integendeel EVVC toonde karakter, deed er schepje bovenop en kwam steeds beter in de wedstrijd.lees meer op bron:http://www.sss18.nl/sss18-en-evvc-delen-de-punten-2/