SSS’18 behaalt verdiende overwinning in Venhorst

Gepubliceerd op 9 oktober 2017 om 20:20

Voor zowel Venhorst als SSS’18 stond er deze wedstrijd het een en ander op het spel. SSS’18 wilde de seizoenstart kleur geven na de flinke thuis nederlaag tegen Rhode en promovendus Venhorst was naarstig op zoek naar de eerste overwinning in de 2e klasse. Het was uiteindelijk SSS’18 dat verdiend aan het langste eind trok en met een 1-3 overwinning huiswaarts keerde.

De openingsfase van de wedstrijd was echter overduidelijk voor Venhorst, dat gretig kon profiteren van het slordige spel van SSS’18.Al in de 9e minuut kon Tom van den Boogaard aanleggen voor een prachtige boogbal waarmee hij de Overloonse goalie Thomas Massop wist te verschalken en zodoende de 1-0 liet aantekenen. SSS’18 wist daar aanvankelijk bitter weinig tegenover te stellen maar het was toch Koen Verlinden die de geelzwarten na een half uur met een schuiver terug in de wedstrijd bracht. Venhorst liet zich verder terugzakken en kreeg minder vat op het beter combinerende  SSS’18. Kort voor de rust was het wederom Koen Verlinden, ditmaal op aangeven van Thomas Botden, die beheerst de bal langs de Venhorster doelman schoof.lees meer op bron:http://www.sss18.nl/sss18-behaalt-verdiende-overwinning-in-venhorst/