In de herfstvakantie rijden er geen treinen tussen Nijmegen en Boxmeer

Gepubliceerd op 7 oktober 2017 om 15:06

In verband met de werkzaamheden is er van zaterdag 14 oktober tot en met zaterdag 21 oktober geen treinverkeer mogelijk tussen Nijmegen en Boxmeer.

(Nijmegen-Venlo (14 t/m 22 oktober en 28 t/m 29 oktober )

In de herfstvakantie vinden er diverse werkzaamheden plaats op de Maaslijn.
 
Werkzaamheden op de Maaslijn

ProRail voert in de periode van 14 t/m 22 oktober en in het weekend van 28 en 29 oktober op het spoor tussen Nijmegen en Venlo (Maaslijn) omvangrijke werkzaamheden uit die (deels) gevolgen hebben voor reizigers. Op dit traject werken we op diverse plekken aan het spoor. We vernieuwen rails, dwarsliggers (bielzen) en spoorgrind tussen Nijmegen en Mook en ter hoogte van Cuijk. Eens in de zoveel tijd is dat nodig, want alles wat buiten ligt en veel wordt gebruikt, slijt. Zo zorgen wij voor veilig en betrouwbaar treinverkeer.

Ter hoogte van de Middelweg in Mook bouwen we een onderdoorgang onder het spoor voor fietsverkeer tussen Mook en Molenhoek.

Bussen in plaats van treinen

In verband met de werkzaamheden is er van zaterdag 14 oktober tot en met zaterdag 21 oktober geen treinverkeer mogelijk tussen Nijmegen en Boxmeer. In het weekend van 28 en 29 oktober is er geen treinverkeer mogelijk tussen Boxmeer en Venlo. Arriva zet bussen in. Plan voor vertrek uw reis via www.ns.nl/reisplanner(link is external).

Overwegen afgesloten

Tijdens de werkzaamheden zijn op verschillende locaties overwegen afgesloten. Er wordt een omleidingsroute aangegeven met gele bornde. Meer informatie vindt u op de website van bron:https://www.prorail.nl/werkzaamheden/nijmegen-venlo-14-tm-22-oktober-en-28-tm-29-oktober