genomineerden voor de Ondernemersprijs René van der Vleuten

Gepubliceerd op 6 oktober 2017 om 13:51

René van der Vleuten van Globemilk. Globemilk levert met haar, aldus de jury, kwalitatief hoogwaardige (melk)producten en diensten op duurzame en professionele wijze een bijdrage aan de wereldvoedselvoorziening. Van der Vleuten is ooit met een kleine boerderij begonnen, waarna 10 jaar geleden Globemilk is opgericht.

genomineerden voor de Ondernemersprijs René van der Vleuten

Bent u ook zo benieuwd wie de Ondernemersprijs 2017 wint?

De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg beleeft dit jaar de 22e editie.
Drie ondernemers die de afgelopen jaren 'een sterk staaltje ondernemerschap' hebben laten zien, binden op vrijdagavond 3 november a.s. de strijd met elkaar aan in De Schouwburg Cuijk.

De genomineerden van 2017 zijn:
Nico van Eeden, Schadenet van Eeden in Cuijk
Ramon Janssen, AVG in Heijen
René van der Vleuten, Globemilk in Boxmeer

a2-7.jpg

René van der Vleuten van Globemilk.Globemilk levert met haar, aldus de jury, kwalitatief hoogwaardige (melk)producten en diensten op duurzame en professionele wijze een bijdrage aan de wereldvoedselvoorziening. Van der Vleuten is ooit met een kleine boerderij begonnen, waarna 10 jaar geleden Globemilk is opgericht.

Ook dit jaar zal één van deze geweldige ondernemers de Ondernemersprijs 2017 mee naar huis nemen. U kunt erbij zijn door kaarten te bestellen voor deze geweldige avond.
Daarnaast kunt u ca. 3 weken voor de uitreiking uw stem uitbrengen op de ondernemer van uw keuze.klik hier op en Breng uw stem uit.lees meer op bron: www.deondernemersprijs.nl

op de foto René van der Vleuten, Globemilk in Boxmeer

a1-8.jpg