Optreden Muziekgroep Simons in 't Helder

Gepubliceerd op 5 oktober 2017 om 20:14

Muziekgroep Simons bestaat uit vier ervaren muzikanten, die spelen op (slide) gitaar, basgitaar, mondharmonica, toetsen, accordeon, doedelzak en percussie.

Op zondag 5 november zal de in de wijde regio bekende muziekgroep Simons een optreden verzorgen in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon.

SIMONS maakt een aantrekkelijke mix van afwisselend ontroerende, humoristische, ingetogen en uitbundige liederen  in Folkrock-Stijl.

De Nederlandstalige- en dialectteksten zijn geschreven door Pieter Simons, zoals ook grotendeels de muziek van zijn hand is.

Pieter Simons is ook lid van de bekende evergreen en folk band “Parelmoer” uit Venlo die dit jaar haar 35 jarig jubileum in de originele samenstelling viert!

Muziekgroep Simons bestaat uit vier ervaren muzikanten, die spelen op (slide) gitaar, basgitaar, mondharmonica, toetsen, accordeon, doedelzak en percussie.

De muzikanten zingen veelal meerstemmig.

Het optreden in Schouwburg Venray op 24 maart 2017 was een groot succes. Geroemd werden vooral de gevoelige naast de meer satirische teksten, de passievolle inzet en de warme meeslepende muziek.

 Enkele lifeversies via youtube: https://www.youtube.com/watch?v=kW65Hr_fp1A

https://www.youtube.com/watch?v=yJZFp0cwEiU

De volgende clip op You Tube(over Grubbenvorst e.o.) benadrukt de satirische kant van “SIMONS” : https://www.youtube.com/watch?v=sJPmNkQwGW8

Website: www.pietersimons.nl

Aanmelden voor dit bijzondere concert bij voorkeur vooraf via Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 048-641404 of 06-27007511, email t-helder@ziggo.nl.

Aanvang van het concert is 15.00 uur, de entree bedraagt € 12,50 incl. koffie/thee bij binnenkomst.

Kijkt u ook op de website www.helder-overloon.com.

Groepsportret3zwwit.jpg