reünie Zang & theatergroep Oker OKER bestaat 50 jaar!

Gepubliceerd op 1 september 2017 om 09:44

reünie Zang & theatergroep Oker OKER bestaat 50 jaar!
Om dit te vieren brengt Oker een wervelende jubileumshow in september én is er op 18 november a.s. een feestelijke Oker-reünie waarbij iedereen die ooit in welke vorm dan ook lid is geweest welkom is!

Zang & theatergroep OKER bestaat 50 jaar!  1967 - 2017 50 jaar OKER dat is:

50 jaar plezier beleven aan samen zingen, heel vaak meerstemmig en altijd weer op zoek naar een mooie klankkleur en de juiste koorklank.

50 jaar nummers uitzoeken, bladmuziek verzamelen en ontcijferen en tijdens vele repetities instuderen. Vervolgens uitvoeren tijdens een prachtig optreden en daarbij je publiek telkens weer proberen te verrassen.

50 jaar thema's bedenken, plannen maken en uitvoeren, overleg plegen, stukjes schrijven, samenwerken en besturen.

50 jaar veel lief en leed delen in een bloeiend verenigingsleven, in wisselende samenstellingen, maar altijd met de bindende factor: Samen zingen! ... en dat, dat is héél bijzonder.

Om dit te vieren brengt Oker een wervelende jubileumshow in september én is er op 18 november a.s. een feestelijke Oker-reünie waarbij iedereen die ooit in welke vorm dan ook lid is geweest welkom is! Hiervoor volgt een apart bericht of kijk op de website of Facebookpagina. Maar allereerst gaat Oker voor u optreden tijdens de jubileumshows waarin vijf persoonlijke verhalen van vijf van Oker-leden centraal staan in: “HET PENTAGRAM MYSTERIE”

Even een inkijkje…Het Pentagram Mysterie  gaat over een raadsel dat opgelost moet worden door de feestcommissie die aan de vooravond van het jubileumfeest staat - vijf Okerleden vertellen hun persoonlijke verhaal; blijde (onverwachte geboorte), luchtige en ook serieuze onderwerpen zoals een brand komen aan bod! Script en regie zijn in handen van Roel Verheggen, de muzikale leiding heeft Dorrie Besouw.

Op zaterdag en zondag 23-24 september en vrijdag en zaterdag 29-30 september a.s. in De Pit in Overloon (24 september betreft een middagvoorstelling!)  Kaarten à € 16,00 kunt u bestellen via de website: www oker-overloon.nl. Uiteraard kunt u Oker ook volgen via Facebook.

Tot ziens bij één van de jubileumshows!  www.oker-overloon.nl

              Uitnodiging reünie Zang & theatergroep Oker

Beste oud-leden van Jongerenkerk/ jongerenkoor Overloon/ Young Sound én Zang & theatergroep Oker uit Overloon e.o. 

Zang & theatergroep Oker uit Overloon bestaat dit jaar 50 jaar. En dát, beste mensen, is ‘n heel gedenkwaardig jubileum! Om dat te vieren is er onder andere een feestelijke reünie georganiseerd voor alle oud-leden, leden, oud-dirigenten en – regisseurs, van bovengenoemde, waarvoor wij jullie allen van harte uitnodigen!

Wanneer:         Zaterdagavond 18 november 2017!

Lokatie:            Café & Partycentrum Bos, Irenestraat 8 Overloon.

Wil je erbij zijn? Maak dan €15,- over voor drankjes/hapjes/dansmuziek vóór 18 oktober 2017 op bankrekening NL63RABO0141414057, ten name van Zang & theatergroep Oker Overloon, en let op! onder vermelding van je naam, en je emailadres!

Wij zien jullie allen graag tijdens deze "Jubileum-reünie" op zaterdag 18 november aanstaande óf ….al eerder; in september tijdens een van onze jubileumshows, genaamd “ Het Pentagram Mysterie” in de Pit in Overloon (23-24 en 29-30 september)

Voor informatie en tickets zie www.oker-overloon.nl, ook op Facebook kun je ons volgen.

Vriendelijke groeten en tot ziens bij Oker!

lees ook Zang & theatergroep OKER bestaat 50 jaar! op https://www.fotoalbertoverloon.nl/nieuws/216422_zang-theatergroep-oker-bestaat-50-jaar

1987OkerYoungSoundConcert-2.jpg_GER4676-2-1.jpg