Lichaam verdronken Pool gevonden Schaartven in Overloon

Gepubliceerd op 30 augustus 2017 om 18:15

In recreatieplas 't Schaartven in Overloon hebben duikers op Woensdag, 30 augustus aan het eind van de middag toch het lichaam gevonden van de vermiste 30-jarige man uit Venray.

Sinds dinsdagavond werd er naar de 30-jarige drenkeling gezocht in 't Schaartven.Dat meldt de politie. De uit Polen afkomstige uit Venray de man verdween dinsdagavond onder water.Eerder op de dag dacht de politie het lichaam al ontdekt te hebben, maar dat bleek toen toch niet zo te zijn. De man kwam niet meer boven nadat hij met een vriend in het Schaartven was gaan zwemmen. Een zoekactie dinsdagavond bleef zonder resultaat de brandweerposten van Vierlingsbeek, Mill en 's-Hertogenbosch hebben met twee boten en zwemmers en duikers vanaf 21.15 uur gezocht naar de vermiste persoon. Ook met een politiehelikopter werd met warmtebeeldcamera's gezocht, maar zonder resultaat. Een traumahelikopter was eveneens aanwezig bij de waterplas aan de Holthesedijk in Overloon. Rond half twaalf werd de zoekactie gestaakt, deze wordt woensdagochtend hervat.

Lichaam drenkeling gevonden

In recreatieplas 't Schaartven in Overloon hebben duikers op Woensdag, 30 augustus aan het eind van de middag toch het lichaam gevonden van de vermiste 30-jarige man uit Venray.
Dat meldt de politie. De uit Polen afkomstige man verdween dinsdagavond onder water. Eerder op de dag dacht de politie het lichaam al ontdekt te hebben, maar dat bleek toen toch niet zo te zijn. De man kwam niet meer boven nadat hij met een vriend in 't Schaartven was gaan zwemmen. Een zoekactie dinsdagavond bleef zonder resultaat, en ook woensdag zochten duikers lange tijd tevergeefs naar het lichaam van de drenkeling. Even dachten ze de man gevonden te hebben in de recreatieplas, maar bij nader onderzoek bleek het toch niet om menselijke resten te gaan. 't Schaartven was dinsdagavond en woensdag afgezet vanwege de zoekactie.bron:https://www.peelenmaasvenray.nl/nieuws/nieuws/70383/lichaam-drenkeling-gevonden

lees ook zoektocht naar drenkeling in Schaartven Overloon Duikers brandweer aan het zoeken. Man ging zwemmen, keerde niet terug.Zoektocht naar drenkeling Schaartven #Overloon voor de nacht gestaakt. Niks gevonden. Morgen bij daglicht zoeken hulpdiensten verder lees meer op https://www.fotoalbertoverloon.nl/nieuws/216206_zoektocht-naar-drenkeling-in-schaartven-overloon

Politie Oost-Brabant In het Schaartven in #Overloon hebben duikers zojuist het lichaam van overleden zwemmer aangetroffen. Gaat om een 30-jarige man uit Venray.
 
Politie Oost-Brabant‏ Zoektocht naar drenkeling Schaartven #Overloon nog bezig. Eerder leek er een lichaam in het water te liggen. Bleek niet zo te zijn.
 
Politie Oost-Brabant‏ Zoektocht drenkeling Schaartven #Overloon gaat deze ochtend rond 10.00 uur verder. Specialisten gaan dan met speciale apparatuur water op.
 
Politie Oost-Brabant 21.10 uur melding van mogelijke drenkeling in Schaartven #Overloon. Duikers brandweer aan het zoeken. Man ging zwemmen, keerde niet terug.Zoektocht naar drenkeling Schaartven Overloon voor de nacht gestaakt. Niks gevonden.Morgen bij daglicht zoeken hulpdiensten verder. 
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-20171.jpg
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-20172.jpg
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-20173.jpg
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-20174.jpg
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-20175.jpg
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-20176.jpg
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-20177.jpg
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-20178.jpg
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-20179.jpg
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-201710.jpg
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-201711.jpg
zoektochtnaardrenkelinginSchaartvenOverloon30-08-201712.jpg