Sloop woningen gestart

Gepubliceerd op 11 augustus 2017 om 16:35

Kees vander Kroon uit Overloon ontwikkelt in samenwerking met Pantein een bijzonder woongebouw in het centrum van Overloon.In het gebouw worden wonen en zorg gecombineerd.

Overloon - Na een lange voorbereidingstijd komt er nu schot in de realisatie van het Woonzorgcomplex.Begin vorige week is er gestart met de sloopwerkzaamheden die nodig zijn voor de realisatie van het project Als eerste is er begonnen met de sloop van voormalige Plus Supermarkt Daarna worden ook de woningen Venrayseweg en Museumlaan gesloopt. Na de sloop gaat de aannemer verder met de bijzonder woongebouw op de hoek Vierlingsbeekseweg/Venraijseweg/Museumlaan in het centrum van Overloon. In het gebouw worden wonen en zorg gecombineerd.De nieuwbouw omvat 50 appartementen, waarvan 36 appartementen bestemd zijn voor de bewoners van zorgcentrum Pantein Huize Loôn in Overloon. De overige woningen worden verhuurd aan particulieren de start volgens de planning na de bouwvak week 35 van de nieuwbouw.Als alles volgens planning verloopt, kan de bouw van het complex Naar verwachting kunnen de appartementen medio 2018 in gebruik worden genomen.

‘Hof van Loon’ nieuwe straatnaam nieuwbouwproject

In de volksmond was de naam al gebruikelijk, maar nu wordt ‘Hof van Loon’ ook officieel de nieuwe straatnaam voor het gelijknamige nieuwbouwproject Vierlingsbeekseweg/Venrayseweg in overloon Dat heeft burgemeester en wethouders besloten.op Op 25 april 2017 om de openbare ruimte ten behoeve van het nieuwbouwproject op de hoek Vierlingsbeekseweg/Venrayseweg in Overloon ‘Hof van Loon’ te noemen.Happy Corner ontsnappen eveneens niet aan de sloopkogel. Cyprus gaat verder aan de andere kant van de Venrayseweg, Happy Corner gaat eind deze maand na de Overloonse kermis dicht en opent in het nieuwe zorgpand een nieuwe, vijf keer zo grote snackbar. en wordt dan Restaria Lunch-Diner-Drinks (www.happycorneroverloon.nl) meer informatie en foto's van de sloopwerkzaamheden vind je op https://www.fotoalbertoverloon.nl/woonzorgcomplex

Woonzorgcomplex10-8-201723-1.jpg

Woonzorgcomplex10-8-201726-1.jpg

Woonzorgcomplex11-8-20177-1.jpg

Woonzorgcomplex11-8-201713-2.jpg

Woonzorgcomplex11-8-201715-1.jpg

Woonzorgcomplex11-8-20173-1.jpg

o-8.jpg