slachtoffer herkende de dader van de overval in Overloon

Gepubliceerd op 11 augustus 2017 om 09:49

Het slachtoffer herkende de dader van de eerste kraak in Geleen, op beelden van de derde overval in Overloon.

De veroordeelde moordenaar die tijdens zijn vrije weekeinden met een enkelband om gewapende overvallen pleegde, is gepakt omdat een slachtoffer hem herkende. Het slachtoffer herkende de dader van de eerste kraak in Geleen, op beelden van de derde overval in Overloon. Tussendoor sloeg hij ook toe in Someren.

Someren
Ongemerkt pleegde hij tijdens zijn verlof drie gewelddadige overvallen, telkens met een pistool. Zo moest op Kerstdag de bedrijfsleider van een supermarkt in Geleen de kluis leeghalen. Terwijl Issam deze onder schot hield, deed een maat bij de kassa alsof hij flauwviel, zodat het personeel zich op hem richtte.

Drie weken later was op zaterdagnamiddag de Kruidvat in Someren het doelwit. Twee 17-jarige caissières kregen het pistool tegen hun hoofd en buik. Nog geen week later was het tot slot raak op een vakantiepark in Overloon, waar vakantiegasten op de grond werden gedwongen en klappen kregen.

Enkelband
De politie liet beelden op tv zien en een slachtoffer uit Geleen herkende de dader zo van de overval in Overloon. Gegevens van de enkelband deden Issam de das om. Bij de aanhouding in zijn cel vond de politie vervolgens tot hun eigen verbazing het pistool. In zijn bij de gevangenis geparkeerde auto lag bovendien nog een machinegeweer. De halfopen inrichting zei niet te fouilleren, wat tot Kamervragen leidde.lees meer op www.limburger.nl/cnt/dmf20170810_00044796/moordenaar-met-enkelband-die-overvallen-pleegde-werd-herkend-door-slachtoffer

lees ook Gewapende overval op recreatiepark Landal De Vers in Overloon

OVERLOON - Verbijstering en ongeloof bij de inwoners van Overloon. De overval begin dit jaar op vakantiepark Landal De Vers blijkt te zijn gepleegd door een beruchte crimineel die met weekendverlof was.Ook in Someren, waar de man een Kruidvat overviel, is dit het gesprek van de dag. De overvaller zou de dader van de zogeheten Hoensbroekse kofferbakmoord in 2008 zijn.De 28-jarige man, Issam T, werd in 2008 tot vijftien jaar cel veroordeeld voor moord. Sinds 2016 verblijft hij in de half open strafinrichting van gevangenis Ter Peel in Evertsoort. Tijdens een aantal weekendverloven sloeg de beruchte crimineel toe met gewapende overvallen.lees meer op www.fotoalbertoverloon.nl/nieuws/198845_gewapende-overval-op-recreatiepark-landal-de-vers-in-overloon

foto Gewapende overval op recreatiepark Landal De Vers in Overloon op 20-01-2016

GewapendeovervaloprecreatieparkLandalDeVersinOverloon20-01-20164-1-1.jpg