Laatste grenscafe Hoeve De Knol Holthees!

Gepubliceerd op 7 augustus 2017 om 19:10

Komende donderdag vindt het laatste grenscafe plaats voordat ons cultureel evenement Schijt aan de Grens van start gaat! Dit keer op onze locatie in Holthees

Komende donderdag 10 augustus vindt het laatste grenscafe plaats voordat ons cultureel evenement Schijt aan de Grens van start gaat! Dit keer op onze locatie in Holthees namelijk : Hoeve De Knol, Koudenhoek 1  in Holthees. Inloop vanaf 19.30 uur.



Zoals op de foto is te zien, zijn we druk bezig om zoveel mogelijk reclame te maken voor ons evenement! Naast de posters en banners is natuurlijk ook ons programmaboekje klaar en zal deze op donderdag aan iedereen worden uitgereikt.

"Zoveel mogelijk ruchtbaarheid geven aan Schijt aan de Grens" is dan ook het thema van ons laatste grenscafe.

Hoe kunnen we dit doen? Moet je deelnemer zijn om Schijt aan de Grens te promoten?
Wat willen we bereiken?
We willen een zo breed mogelijk publiek aanspreken!

Om hier alvast even kort op in te gaan:
Iedereen kan ons evenement promoten!

Je kunt op Facebook onze pagina liken: facebook -schijtaandegrens
Je kunt onze website doorgeven aan vrienden en bekenden: www.schijtaandegrens.nl

Deelnemers kunnen hun programmatijden vermelden op Facebook en/of hun vrienden en bekenden uitnodigen om naar hun optreden te komen kijken.

Daarnaast worden op 10 augustus door de kartrekkers van de locaties Venray, Geijsteren, Overloon en Holthees de laatste puntjes op de i gezet en wordt iedereen geïnformeerd over de stand van zaken.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op donderdag 10 augustus!!

op 15 juni 2017 was de grenscafe als voorbereiding op cultureel evenement Schijt aan de Grens.Dit vond plaats op donderdag 15 juni in ’t Helder, Helderseweg 31 in Overloon.

kijk hier de foto's van op https://www.fotoalbertoverloon.nl/foto-s-2017/grenscafe