rondvlucht in een helikopter boven Overloon

Gepubliceerd op 4 juli 2017 om 19:40

sparen voor een rondvlucht in een helikopter boven Overloon! Tijdens Schijt aan de Grens op 26 en 27 augustus

Vandaag 26 -08-2017 een helikoptervlucht boven Overloon gemaakt kijk de foto's en het filmpje er van op https://www.fotoalbertoverloon.nl/foto-s-2017/schijt-aan-de-grens

 

sparen voor een rondvlucht in een helikopter boven Overloon! Tijdens Schijt aan de Grens op 26 en 27 augustus is er een grensverleggende activiteit georganiseerd.Op de grens van Limburg en Brabant kun je op zaterdag en zondag het grensgebied vanuit de lucht bekijken! Dankzij de spaaractie bij De Plusmark in Venray, Overloon en Vierlingsbeek. Start- en landingsplaats: Houtklef, Venray (precies op de grens tussen Overloon en Venray)

Spaar bij PLUS Verbeeten voor een rondvlucht boven Overloon voor slechts €34,95. Bij iedere € 10,- aan boodschappen* en speciale actieproducten ontvangt u een spaarzegel. Bij 6 spaarzegels is de spaarkaart vol.

Kaart vol gespaard?
Dan kunt u bij de klantenservicebalie een vluchtbewijs
kopen. De rondvlucht boven Overloon duurt ongeveer
6 minuten en vindt plaats op zaterdag 26 of zondag
27 augustus bij Houtklef Venray. Dit is precies op de grens tussen Overloon en Venray tijdens het Schijt Aan De Grens Festival . 
Wees er snel bij, want op=op.meer info op www.plus.nl/supermarkten/overloon_plus-verbeeten-overloon_491/acties/spaar-voor-een-rondvlucht-boven-overloon

Schijt aan de Grens
De tweede editie van het culturele festival Schijt aan de Grens vindt in 2017 plaats op zaterdag 26 en zondag 27 augustus.
Het festival is geschikt voor jong en oud en vindt plaats op twee plaatsen in Brabant (Overloon en Holthees) en twee plaatsen in Limburg (Venray en Geijsteren). Iedere locatie maakt een leuk en divers dagprogramma met optredens en exposities in sectoren muziek, theater, dans, film en kunst. Ook is er op twee locaties een avondprogramma.
Het doel van het evenement is om te laten zien dat evenementen niet per definitie binnen de grens van de provincie hoeft plaats te vinden.meer informatie vindt u de website van Schijt aan de Grens op www.schijtaandegrens.nl of op de facebookpagina van Schijt aan de Grens op www.facebook.com/Schijt-aan-de-grens of op de facebookpagina van PLUS Verbeeten www.facebook.com/PLUSVerbeetenOverloon/?hc_ref=SEARCH&fref=nf

plusoverloon-1.jpg

plusvenray.jpg

plusvierlingsbeek.jpg

Schijtaandegrens2017_klein.jpg