SSS'18 neemt waardig afscheid van de 1e klasse poule D

Gepubliceerd op 14 mei 2017 om 22:41

Ales Jurcik stoppen na dit seizoen. Allen hartelijk dank voor de getoonde inzet.

In het begin van de wedstrijd was het Geldrop wat de eerste serie aanvallen op de mat wist te leggen. SSS’18 daar en tegen nam meer een afwachtende houding aan en schoof langzaam maar zeker naar voren. Toch was het team Geldrop wat duidelijk meer in de aanval was maar zij wisten vooralsnog de kansjes niet te benutten. In de 16e minuut was het wel raak. Een mooi opgezette aanval over rechts werd na een prachtige voorzet afgerond door Sidney Gakpo hij scoorde beheerst de 1 – 0 . Deze voorsprong was echter van heel korte duur. Slechts enkele minuten later creëerde Koen Verlinden zich zelf een kans. Hij was de Geldrop verdedigers te slim af en scoorde de gelijkmaker. Even later had de voorsprong op het scorebord moeten staan. Bas Joosten zette vanaf rechts voor maar er was niemand voor het doel om deze voorzet doeltreffend af te werken. Tijdens het verloop van de 1e helft bleek meer en meer dat beide ploegen best wel aan elkaar gewaagd waren. Thomas Massop moest enkele keren handelend optreden en aan de andere zijde moest Geldrop keeper, Rick van den Oever, handelend optreden. Beide keepers hielden de stand op gelijke hoogte. In de 40e minuut was het Bas Joosten die onreglementair in de 16 meter ten van gebracht werd waardoor Paul Janssen uit een penalty kon scoren waardoor de ruststand op 1 – 2 kwam. Na de rust begonnen de ongewijzigde teams aan de 2e helft. Zoals ook in de 1e helft begon Geldrop sterk en verkoos de aanval lees meer op bron:www.sss18.nl