SSS'18 verrast in Someren!

Gepubliceerd op 24 april 2017 om 19:31

Ook de tweede helft startte SSS’18 voortvarend.

Hoewel het bijna onmogelijk is om degradatie te ontlopen, heeft SSS’18 in de wedstrijd in en tegen Someren het definitieve afscheid van de 1ste klasse met minimaal een week uitgesteld. Het won –en niet onverdiend- met 1 – 2.

Veel kijkers hadden hun plekje nog niet  gevonden of het stond al 0 – 1. In de tweede minuut bereikte een mooie pass van Teun van Bree, Koen Voesten en deze schoot de bal strak in. Dit was een ongekende weelde voor de Overloners die in deze Someren richting Overloon doel, maar net over.

Someren speelde heel opportunistisch de lange bal en werd iets gevaarlijker met een kans in jaargang zelden op voorsprong wisten te komen. Hierna golfde het spel op en neer, zonder dat er kansen werden gecreëerd. Pas in de 18de minuut was er een schot van

de 20ste minuut. Deze werd van dichtbij gemist door Mike Verdonschot. In de 25ste minuut mocht Bas Joosten alleen op de Someren doelman af, maar –misschien door het kunstgras- kreeg hij de bal niet goed onder controle en redde de doelman. En als het aan de ene kant niet lukt, jawel, dan valt de goal aan de andere kant. Een voorzet vanaf links werd door Dirk Hurkmans binnen ‘gefrommeld’. 1 – 1. Er braken moeilijke minuten aan voor SSS’18. Eerst werd een bal van dichtbij in het zijnet gekopt, in de 31steminuut waren er drie corners op een rij en verrichtte Thomas Massop een geweldige redding. Daarna was het weer de beurt aan Overloon. Eerst blokkeerde een speler met gevaar voor eigen leven een schot van Koen Verlinden en even later krulde diezelfde Verlinden een vrije trap net naast de kruising.lees meer op bron:www.sss18.nl