Home » evenementen
uuu2.jpg

dit gedeelte van de site zijn de diverse evenementen van Overloon terug te vinden.

 Links in de lijst vindt u de diverse evenementen met een pagina met meer informatie.Heeft u een evenement over overloon Stuur uw berichten  naar nieuws@fotoalbertoverloon.nl met vermelding van evenement Het mooiste is om 1 of meerdere foto’s bij het artikel te plaatsen, maar dit is niet beslist noodzakelijk. We zien graag jouw leuke bericht tegemoet!  een website voor overloners met het doel zoveel mogelijk boeiende informatie te bieden aan inwoners van overloon

          Scroll hier naar beneden voor de laatste updates en Klik op de link hieronder

Op maandag 4 september zal Marielle Beks een bloemlezing houden in Ontmoetingspunt ’t Helder. Een bijzondere avond!

FotoMarielleBeks-5.jpg

U mag op deze avond een bloem of boeketje meebrengen.

De vorm, de kleur, de blaadjes, bloemknop, de geur en het hart van je bloemen vertellen veel over jezelf. Via de bloemen kunnen spirituele boodschappen worden doorgegeven.

bloemlezing.jpg

U mag ook een ander dierbaar voorwerp of foto meebrengen mocht u dit wensen.

Kijkt u ook eens op de website van Marielle:  www.mariellebeks.nl.

De kosten bedragen  12,50 inclusief koffie/thee.  Aanvang  20.00  uur tot ca. 22.00 uur. Aanmelden graag vooraf bij Annemie van den Munckhof van Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 0478-641404, 06-27007511  of via email  t-helder@ziggo.nl.            Meer informatie vindt u ook op de website van ’t Helder, www.helder-overloon.com

P1050903-1.jpg

 

Lees meer »

Op veler verzoek wordt in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon opnieuw een workshop pallet schilderen gegeven. U kunt uw favoriete afbeelding meebrengen of ter plekke iets moois uitkiezen.

Op zaterdag 2 september kunt u hieraan deelnemen van 13.30 tot 17.00 uur. De kosten hiervoor bedragen € 25,00 excl. pallet (€ 10,00).

U kunt zich aanmelden via email t-helder@ziggo.nl of telefonisch via nummer 0478-641404 / 06-27007511. Ook kunt u een kijkje nemen op de website www.helder-overloon.com.

Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon.

Pallet pauw

Palletpauw-1.jpg

Pallet tulpen

Pallettulpen.jpg

Pallet uil

Palletuil.jpg

Lees meer »

Op woensdag 16 augustus presenteert Koekepeer Theater hun nieuwe familievoorstelling Super Willem in het Openluchttheater Overloon. Een vrolijke, interactieve familievoorstelling over angst en moed.Wie durft te komen kijken?

Super Willem kan alles. Als er ergens een ramp uitbreekt – een huis dat in brand staat, een trein die ontspoort, een tijger die ontsnapt – wordt Super Willem ingeschakeld. Super Willem stopt auto’s met zijn pink, redt katten uit bomen en vangt honderd boeven tegelijk. Super Willem is nergens bang voor. En terecht. Hij heeft spierballen als kanonnen en vuisten als beton. Alle jongens willen net zo stoer en sterk zijn als hij en alle meisjes gillen als hij voorbij komt. Maar daar trekt Super Willem zich niks van aan. Hij heeft maar een doel: de wereld redden. Hij heeft zelfs een onderscheiding van de koningin gekregen, omdat hij de dapperste man van de hele wereld is. Iedereen rekent op hem en niemand is bang, want Super Willem staat altijd paraat! Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Super Willem raakt zijn Super kwijt.  

Koekepeer Theater maakt nieuwe, moderne sprookjes met thema’s die zowel kinderen als hun ouders Het doel is om samen met kinderen op zoek te gaan naar antwoorden op vragen waar de kinderen voordat ze in slaap vallen over nadenken. Dit doet Koekepeer Theater door middel van humor, interactie en herkenbaarheid.

Kaarten en meer informatie

De voorstelling Super Willem vindt plaats op woensdag 16 augustus om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. kosten € 7,-en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis ‘de Pit’ in het centrum van Overloon.

Tot slot: Like het Openluchttheater op Facebook: facebook.com/openluchttheateroverloon en blijf op de hoogte van leuke acties, het laatste nieuws en foto’s en filmpjes van de voorstellingen.

Het is tevens de laatste familievoorstelling van dit seizoen.

 

SuperWillem-1.jpg

Lees meer »

De kermis in Overloon met leuke attracties en kramen vindt van zaterdag 19 tot en met woensdag 23 augustus plaats op het 14 Oktoberplein. Er zijn gezellige terrassen en natuurlijk is er de grote tent met Elk jaar vele top acts en optredens!.
Het 14 Oktoberplein is afgesloten en er is een omleidingsroute ingesteld. De supermarkt blijft bereikbaar.

Wij wensen u een gezellige kermis!

Kermis Overloon bij Partycentrum Bos De gezelligste kermis van de regio! Elk jaar vele top acts en optredens! 

Zaterdag 19 augustus t/m Woensdag 23 augustus. Overloon

PROGRAMMA 
➤ ZA 19 AUG - ♫ PPM Band ♫ -
(on)Gewoon Goed en Gezellig! PPM Band gewoon leuk, gezellig en interactief (en verrekte goed ;-)). We spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. We hebben karaoke, dans-acts, en veel meer!

➤ ZO 20 AUG - ♫ Frans Duijts & Stef Ekkel ♫ -
s'Middags (15:00):
Matinee met The Fools (Gratis)
Garant voor een hoop herrie en gekte op het podium. Ze stoppen niet met spelen tot 100% van uw ruiten aan diggelen liggen, of het dak er helemaal vanaf is! Met nummers uit de 80's & 90's en een vleugje Top 40 keren wij de meest normale plaatsen binnenstebuiten. 

s'Avonds (21:00):
Wie kent hem niet Frans Duijts deze volkszanger is bekend van vele hits zoals "Jij denkt maar dat je alle mag van mij" ook Stef Ekkel zal met jullie meefeesten met zijn verse hit "Liever te dik in de kist" Dat word zeker feest!

MA 21 AUG - ♫ Dansado & De Feestneger ♫ -
s'Middags (11:00):
Matinee met Orkest Jersey (Gratis)

s'Avonds (21:00): 
De beats van Dansado en de vocale onzinsteuning van de Feestneger sluiten geruisloos op elkaar aan en garanderen 100% FEEST! De Lievelings Dj's van je Zusje een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers, uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft! Samen met Ricky Corony word het een knaller!!

DI 22 AUG - ♫ Royal Beat ♫ -
s'Middags (14:00):
Matinee met Orkest Jersey (Gratis)

s'Avonds (21:00): ROYAL BEAT
Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij. Met Co2 Kanonnen, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver.

WO 23 AUG - ♫ anderkovver ♫ -
s'Middags (15:00):
BEERPONG Competitie 
Woensdag 24 augustus om 14:30 zullen de teams verzamelen waarna om 15:00 de pingpong balletjes over de tafel vliegen! Het inschrijfgeld is: €8.00 per persoon (€16.00 per team) En als jij met je medestander met de wisselbeker naar huis gaat kwalificeer je je voor de Final Sunday. De Final Sunday is de finale dag van de Dutch series of beerpong waarvan de winnaars uiteindelijk naar Las Vegas mogen!!

Dit wil je natuurlijk niet missen! Opgeven kan vanaf NU door een team te vormen van 2 personen en je teamnaam en de namen van de spelers te emailen naar Stan.Bos@partycentrumbos.nl

s'Avonds (21:00): ANDERKOVVER
De afsluiter van de kermis, muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos dat zijn de ingrediënten van anderkovver. Anderkovver maakt er elke keer weer een groot feest van!

Tent is elke avond geopend vanaf 20:00
meer info op  www.KermisOverloon.nl 

Partycentrum Bos
Irenestraat 8, 5825 CB Overloon

foto Partycentrum Bos


bos.jpg

84-3-1.jpg

18-08-201521-3.jpg

 

Lees meer »

Elk jaar biedt FE de leden van de Fenclub rond november een FEN-avond aan. Nu we erin geslaagd zijn om de Tsjechische kapel Moravanka in die periode binnen te halen, wordt de FEN-avond wat naar voren gehaald. Dit jaar in de buitenlucht en overdag. Daarom noemen we het "een FEN-middag"
Het optreden vindt plaats op zondag 17 September 2017 van 13:00 tot17:00 uur in het Openluchttheater in het park van het oorlogsmuseum in Overloon
Open lucht concert met Freunde Echo en twee gastkapellen.
13.00 uur: Aanvang concert met Freunde Echo
14.15 uur: pauze met live optreden bij de bar van Cesticka
14.45 uur: vervolg concert door Maasgalmkapel uit Kessenich
16.15 uur: einde concert met aansluitend na borrelen aan de bar met optreden van Cesticka

Bij slecht weer wordt uitgeweken naar gemeenschapshuis "de Pit".meer info op de website van Fenclub middag met Openlucht concert op http://www.blaaskapel.nl/index.php/agenda/43-openlucht-concert

Of ik gek ben film met Mike Weerts in Openluchttheater in Overloon

SCHIJT AAN DE GRENS IN OVERLOON IN Openluchttheater

Lees meer »