Home » evenementen
uuu2.jpg

dit gedeelte van de site zijn de diverse evenementen van Overloon terug te vinden.

 Links in de lijst vindt u de diverse evenementen met een pagina met meer informatie.Heeft u een evenement over overloon Stuur uw berichten  naar nieuws@fotoalbertoverloon.nl met vermelding van evenement Het mooiste is om 1 of meerdere foto’s bij het artikel te plaatsen, maar dit is niet beslist noodzakelijk. We zien graag jouw leuke bericht tegemoet!  een website voor overloners met het doel zoveel mogelijk boeiende informatie te bieden aan inwoners van overloon

          Scroll hier naar beneden voor de laatste updates en Klik op de link hieronder

OVERLOON-Zondag 5 november 2017 van 11.00 tot 13.30 organiseren de Kindermarkt & Schoenmaatjes uit Overloon een tweedehands kinderkleding- en speelgoedmarkt in de Pit in Overloon Dé Kindermarkt is dé markt in overloon waar je betaalbaar kunt snuffelen naar tweedehands kleding speelgoed en ook leuke accessoires en hebbedingen voor je kind kunt vinden.Daarnaast zijn er verschillende leuke activiteiten.De opbrengst van de entree, activiteiten enz.gaat naar ons goede doel: Schoenmaatjes Edukans.Website van schoenmaatjes.www.edukans.nl zie ook op facebookpagina: Kindermarkt & Schoenmaatjes Overloon.www.facebook.com/Kindermarkt-Schoenmaatjes-Overloon 

 E-mail kindermarktoverloon@gmail.com 

FOTONR4-109-1.jpg

Lees meer »

Workshop ‘Maak je eigen bouillonpasta’ door Petroesjka Splint in ’t Helder Overloon

GEZOND, ONBEWERKT EN SMAKELIJK ETEN, STEEDS MEER DE TREND!

Kom 7 november 2017 naar de workshop je eigen bouillonpasta maken!  Maar…….vooraf zal Petroesjka Splint uitleggen wat de ingrediënten voor ons lichaam betekenen!

Foto Petroesjka FotoPetroesjka.jpg

Iedereen gaat met een pot ZUIVERE overheerlijke pasta  naar huis, inclusief tips voor andere culinaire  toepassing.

Een keer gemaakt…..je wilt NOOIT anders meer!!!

Tevens zal er een verassingselement op culinair gebied in de avond zitten. Deze is afhankelijk van wat Moeder Aarde ons op dat moment biedt………

De workshop vindt plaats op 7 november van 19.30 tot ca 21.30 uur, de kosten bedragen  € 15,-  incl.  alle ingrediënten,  koffie/thee en een gezonde lekkernij.

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, Overloon.

Aanmelden bij ’t Helder: t-helder@ziggo.nl of telefonisch  tel. 0478-641404 / 06-27007511

Zelf meenemen: - snijplank -scherp mes -2 lege potjes

Kijk ook op www.helder-overloon.com

                    Ingredienten bouillonpasta

Ingredientenbouillonpasta-1.jpg

NieuwsbriefMaakjeeigenBouillonpasta7novembertHelder.jpg

Lees meer »

vrijdag 6 oktober om 14:30 De Lônse Bieb 14 Oktoberplein 2, 5825 CC Overloon
De kinderboekenweek is beginnen.
Verhalenverteller Petra komt een (spannend) verhaal vertellen. Daarna leukeen activiteiten in het thema van de kinderboekenweek 'gruwelijk eng'.
Gratis met ranja en een snoepje voor de kinderen vrijdag 6 oktober om 14:30 De Lônse Bieb 14 Oktoberplein 2, 5825 CC Overloon bron:https://www.facebook.com/deLonseBieb/

Lees meer »

Op zondag 5 november zal de in de wijde regio bekende muziekgroep Simons een optreden verzorgen in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon.

SIMONS maakt een aantrekkelijke mix van afwisselend ontroerende, humoristische, ingetogen en uitbundige liederen  in Folkrock-Stijl.

De Nederlandstalige- en dialectteksten zijn geschreven door Pieter Simons, zoals ook grotendeels de muziek van zijn hand is.

Pieter Simons is ook lid van de bekende evergreen en folk band “Parelmoer” uit Venlo die dit jaar haar 35 jarig jubileum in de originele samenstelling viert!

Muziekgroep Simons bestaat uit vier ervaren muzikanten, die spelen op (slide) gitaar, basgitaar, mondharmonica, toetsen, accordeon, doedelzak en percussie.

De muzikanten zingen veelal meerstemmig.

Het optreden in Schouwburg Venray op 24 maart 2017 was een groot succes. Geroemd werden vooral de gevoelige naast de meer satirische teksten, de passievolle inzet en de warme meeslepende muziek.

 Enkele lifeversies via youtube: https://www.youtube.com/watch?v=kW65Hr_fp1A

https://www.youtube.com/watch?v=yJZFp0cwEiU

De volgende clip op You Tube(over Grubbenvorst e.o.) benadrukt de satirische kant van “SIMONS” : https://www.youtube.com/watch?v=sJPmNkQwGW8

Website: www.pietersimons.nl

Aanmelden voor dit bijzondere concert bij voorkeur vooraf via Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon, tel. 048-641404 of 06-27007511, email t-helder@ziggo.nl.

Aanvang van het concert is 15.00 uur, de entree bedraagt € 12,50 incl. koffie/thee bij binnenkomst.

Kijkt u ook op de website www.helder-overloon.com.

Groepsportret1mettekst-1.jpg

Lees meer »

Datum: 
zondag, 22. oktober 2017 - 10:00 to 16:00

Op 22 oktober is de LRCH voor de tweede keer te gast op het circuit Duivenbos van de MSV Overloon.Op dit 4x4 terrein is er voor ieder genoeg uitdaging te vinden. Een blauwe route over de zandheuvels van de crossbaan waar met iedere Land Rover gereden kan worden of rode en zwarte routes voor de ervaren bestuurders worden uitgezet met meer dan voldoende water en modder.De commissie zal wederom zijn uiterste best doen om creatieve routes uit te zetten.  De Club Catering zal zondag 22 oktober aanwezig met o.a. koffie, thee en een versnapering. Deelname is vrij voor alle LRCH leden en voorinschrijving is niet nodig.  Hopelijk tot 22 oktober! , de Offroad commissie

Locatie

Circuit Duivenbos
Oploseweg 23
5825 HN Overloon
Nederland
51° 34' 47.8488" N, 5° 53' 57.8112" E
See map: Google Maps
 
Lees meer »